Medlemsmöte 9 oktober

Foto: Stefan J Nilsson

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju och i vissa fall stämmer det väldigt bra. Hösten har nu gjort entré i naturen och PhotoNatura har haft lite olika aktiviteter för sig i september.

Då september är en väldigt vacker månad ville vi vara ute i naturen så mycket som möjligt. En lite längre resa arrangerades och några medlemmar åkte iväg till Dørålseter i Norge. Ett fantastiskt landskap väl värt ett besökt. På ett av våra mötesdatum planerade vi in en heldagstur till Sumpafallen i Halland som ett gäng medlemmar nappade på. En väldigt trevlig plats.

För att inte missa vår bildkväll, till vilken vi i förväg skickar in två bilder, bestämde vi oss för att ha en digital sådan en vardagskväll. Vi fortsatte med konceptet att omgång ett av bilderna diskuterades med frågeställningar av olika slag. En riktig djupanalys. Bilderna som skickats in öppnade upp för fantasirika tolkningar, liknelser och gav många skratt.

Tvåorna tittade vi igenom och lät fotografen presentera sin bild och tanke med den. Här nedan kommer tvåorna att kika på.

Ha en fin höst.